Mørch's Smedie

Mørchs´s Smedie er din lokale smed, som udfører de fleste opgaver indenfor smedefaget, såsom essesmedning af bygningsbeslag og brugskunst, smedning og hærdning af skærende værktøj, svejsning af de fleste metaller, maskinopbygning og service.

​I 2010 startede jeg som selvstændig ved siden af mit job indenfor maskinbygning og service. Det gav mulighed for udføre forskellige opgaver i eget værksted med fokus på essesmedningen, en gren af smedefaget jeg har en særlig interesse for. I essen og på ambolten formes jern og stål i varm tilstand, hvilket åbner en masse muligheder for formgivning og strukturændringer af materialerne. 

Metoderne er, i grove træk de samme, som har været kendt tilbage fra jernalderen selvom mekanisering letter noget på det tunge arbejde. Jeg har altid været historisk interesseret, hvilket har bragt mig i kontakt med en masse ligesindede indenfor både museumsverdenen, vikingehåndværkere og andre nysgerrige. Jeg forsøger at levere værktøjet til nogle af de specielle opgaver disse håndværkere har, der hvor standardværktøjet ikke er tilstrækkeligt eller samleren og feinschmeckeren har et behov. Altid i tæt dialog for derved at ramme så tæt på kundernes ønsker som muligt.

Essesmedningen fylder foreløbigt ikke hele min tid. Jeg har stadig gode kontakter til maskinindustrien, hvor service, reparation og ombygning spiller en stor rolle i det daglige. Freelance er en stor del af smedebranchen i dag og jeg er også med på disse forefaldende opgaver, såsom certifikatsvejsning og montage.

Mørchs Smedie V/ Lars Mørch

Mølagre 18
7950 Erslev

Tlf: 25 46 54 96

moerchssmedie@live.dk

CVR: 32910025

Mørchs Smedie V/ Lars Nielsen
Mølagre 18
7950 Erslev
Tlf.: 25 46 54 96
CVR: 32910025
moerchssmedie@live.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt